REHBERLİK

                                                                                   REHBERLİK SERVİSİMİZ


            Sevgili öğrencilerimiz Balgat Çözüm Kurs Merkezi olarak sizleri sınava hazırlamak kadar hayata da hazırlamak konusunda da rehber ve yol arkadaşı olmak bizim görevimiz. Sınavlardan zaman zaman kaçmak istediğiniz, hayatı sorguladığınız, stres ve kaygıya düştüğünüz zaman konuşabileceğiniz derdinizi anlatabileceğiniz sınıf danışman hocalarınız, rehber öğretmeniniz olacak. Rehberlik servisimiz sizlere içinden çıkılmaz gibi görülen sorunların nasıl yeni yollara açılabileceğini gösterecek. Bu yeni yol için birlikte gayret etmek, sıfırdan başlayıp iyi bir noktaya gelmek kolay olmayacak ama bu zorluğu birlikte aşabilmek ve başarıya giden yolda zorlukları beraber aşmak emin olun ki bu yorgunluğa değecek. 

             Rehberlik servisimiz, uzun ve zorlu sınava hazırlık sürecinde sizlere sınav için motivasyon seminerleri, sınıf aktiviteleri, birlikte eğlenebileceğimiz geziler düzenleyecek. Sınava hazırlanmanın manevi temellerinden biri de ruhumuzu yormadan, kendimizi de tanıyarak ve sakin ama hızlı adımlarla ilerlemek. YKS'ye hazırlık sürecinde Balgat Çözüm Dershanesi olarak bu anlamda sizlerden gelen teklif ve isteklere de açık olacağız. Sevgili öğrencilerimiz hepinizin yolu aydınlık ve başarılarla dolu olsun. Hem sınavda hem de hayatta hepinize başarılar diliyor ve bu yolda birlikte yürümeyi temenni ediyoruz.

            Değerli öğrencilerimiz Çözüm Kurs Merkezi'ne; Balgat'tan Dikmen'den, Cevizlidere'den, 100. Yıl'dan, Öveçler 'den, Çukurambar'dan, Çiğdem Mahallesinden, Gökkuşağı Mahallesinden, Beştepe'den, Bahçelievler'den, Emek'ten, Anıttepe'den,  bizlere kolayca ulaşım sağlayabilir ve bulunduğunuz semtlerden geliş gidişler yapabilirsiniz. Hem ulaşım ve imkanlarımız noktasında hem de 2022 Ankara Kurs (dershane) fiyatları noktasında erken kayıt döneminden yararlanmak istiyorsanız bizi arayın veya ön kayıt formumuzu doldurun. Şimdiden hepinize kolay gelsin.


2024 Üniversite Taban Puanları ve Kontenjanları

2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS), 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde yapılacaktır. 8 Haziran 2024 tarihinde Temel Yeterlilik Testi (TYT), 9 Haziran 2024 tarihinde sabah oturumunda Alan Yeterlilik Testleri (AYT), öğleden sonra oturumunda Yabancı Dil Testi (YDT) uygulanacaktır.

İletişim Bilgileri

  • Adres: Ceyhun Atıf Kansu Caddesi No: 86 Balgat / ANKARA

  • Tel: +90 312 284 28 38

  • Faks: +90 312 220 32 04

  • Email: bilgi@balgatcozum.com

Sosyal Medya