11 ve 12. SINIF PROGRAMI

11. SINIF PROGRAMI

11. Sınıf, öğrencilerin imtihan sürecinde kazanma veya kaybetme aşamasına geldiği en önemli evredir. Çünkü geride bırakılan zamanda yaratılmış tüm birikim, önünde duran kısa gelecekte tamamlanmalıdır. İyi bir üniversite hedefi olan tüm öğrenciler disiplinli çalışma yöntemine ayak uydurmaları icap ettiğinin bilincindedir. Balgat Çözüm Kurs Merkezi, bu bilinçten yola çıkarak öğrencilere yüksek motivasyonlu ve koçluk odaklı eğitim sistemini sunmaktadır.

Balgat Çözüm Kurs Merkezi, 11. Sınıf programı çerçevesinde 10. Sınıf ile 11. Sınıf arasındaki yaz tatilinde süreci başlatır. Bu kapsamda yaz kampında devam eden çalışmalar neticesinde öğrencilerin geçmiş yıllardan kalan eksik konuları tespit edilir. Fizik/kimya/matematik dersleri üzerine inşa edilen yaz programında öğrencinin eksiklikler tamamlanır. Alanında uzman eğitimcilerin nezaretinde derslerini sürdüren öğrenciler, takıldıkları noktalara anında yanıt bulabilirler. Okul sezonundan 3 hafta önce konuları erkenden temin eden öğrenci, okul sürecinde tekrar ederek bilgi birikimini kuvvetlendirir. Koçluk eğitimi sayesinde öğrenciler direkt uzmanlarla çalışma olanağı bulur. Bu sayede motivasyonu ve iç huzuru sağlanan öğrenciler, sınavlarına daha hızlı ve kesin adımlarla ilerler. Kaliteli, güvenli ve profesyonel bir hazırlık süreci ile tüm öğrenciler bu önemli evreyi kazanca çevirebilirler. Başarı yalnızca disiplinli çalışma ile mümkündür. Bunun bilincinde olan Balgat Çözüm Kurs Merkezi. Detaylı bilgi için kurumumuza ulaşabilirsiniz.


12. SINIF PROGRAMI

12. Sınıf, öğrencilerin imtihan yolculuğunda girmiş olduğu son ve en önemli virajdır. Yaz mevsimi, yaklaşan sınav telaşı ve başarı arzusu birleşerek öğrencileri derin bir çıkmaza sokar. Çünkü bir yanda keyifli zaman geçirme isteği, öteki yanda ise hızla yaklaşan 12. Sınıf olma kaygısı vardır.
Balgat Çözüm Kurs Merkezi, öğrencilere keyifli ve ustalaşmış bir ders ortamı sunarak huzur içinde başarıya ulaşmalarını sağlar. Alanında uzman eğitimci ekibi, 30 yıllık deneyim ve yönetim anlayışı ve stresten uzak ortamı ile fark yaratan Balgat Çözüm Kurs Merkezi; öğrenciler için artı değer olmayı sürdürmektedir. 12. Sınıf programı kapsamında haftalık sınıf etüt imkanı ve özel ders programları haricinde 20 saat ders gerçekleştirilir. Deneme sınavları düzenli olarak yapılır ve çıkan neticelere nazaran öğrencinin bulunduğu düzey tespit edilir. Bu düzey bağlamında öğrencinin eksiklikleri tamamlanır ve en önemlisi de var olan bilgileri verimli şekilde pekiştirilir. Öğrenci koçları öğrencilerle birebir ilgilenerek, hatalarını etkin doğrulara çevirmeyi amaçlar. Bu sayede öğrenci anlamakta zorluk çektiği konular ya da çözmekte zorlandığı sorular ile ilgili olarak yanında ustalaşmış bir destek bulur. 1e1 etüt ile ders alan öğrencinin dikkat eksikliği giderilir ve daha pratik bir ders çalışma alışkanlığı kazandırılır.
Balgat Çözüm Kurs Merkezi; 30 yıllık birikimi ve alanında uzman eğitimcileri ile hızlı bir ivme eline geçirmiştir. 12. Sınıf programı çerçevesinde öğretmenler öğrencilerin başarılarını sürdürmek için çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Ödev gözetimi, koordine şekilde ders çalışma anlayışı ve benzersiz kontrol çözümleri yardımıyla öğrenci sınava en iyi şekilde hazırlanmış olur. Böylece velilere de bu başarı yolculuğunda derin bir nefes almak kalır…
Detaylı bilgi için merkezimizi arayabilirsiniz.